Knihovna vyhlašuje anketu

Napsal Anna Lukášková na . Odesláno do Dosp-novinky

Čtení život mění - změnilo ho i vám?

Nám, knihovnicím, čtení změnilo život až tak, že se  stalo naším povoláním. Tedy ne že bychom si v práci četly, ale snažíme se knížky znát a smyslupně je nabízet čtenářům.

Věříme, že čtení změnilo život i vám. A jako bonus se s námi můžete podělit o své nejneobvyklejší místo ke čtení. Napište, pošlete fotku a hlavně se s námi podělte o svůj názor, zda vás čtení ovlivnilo. Děkujeme.

Odpovědi můžete napsat na naši mailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , nebo si můžete anketní lístek vyzvednout v knihovně a tam ho také u výpůjčních pultů odevzdat. Odevzdáním odpovědi souhlasíte s jejím zveřejněním v rámci kampaně Čtenářství.

 

Anketu jsme vyhlásili v rámci celokrajské knihovnické kampaně pro rok 2021 - ČTENÁŘSTVÍ.

"Proč je čtení tak důležité? Kromě obvyklých argumentů souvisejících s jazykem, představivostí a pamětí, vzděláním či úspěchem v současném světě do toho musíme zahrnout také další rozměry čtení, a to samotný prožitek ze čtení (dobrodružství a zábavu), budování vazeb a také lěčivou sílu ukrytou v příbězích." Z knihovnicko-informačního zpravodaje Královéhradeckého kraje U nás.